Laat zien wie je bent met al je talent

We bieden basisonderwijs en kinderopvang voor kinderen uit Beek (L) en alle windrichtingen daar omheen

Leuk je te zien bij KC Baeks Kompas

Je loopt de speelplaats op. Veilig aan je hand je vierjarige kleuter. Wordt dit de plek waar je kind binnenkort een groot deel van de volgende acht jaren van zijn jonge leventje zal gaan doorbrengen? We denken dat dat heel goed kan.

KC Baeks Kompas is een kindcentrum met alle voorzieningen in huis. Een plek waar we goed onderwijs geven en pedagogische opvang bieden. Je kind beleeft er jaren plezier, vormt zichzelf en gaat verstandig op weg naar de toekomst. We hopen je vlug te zien op een van onze locaties.

 

Download de schoolgids

Download het infoboekje

Wat wij bieden

Kinderdagverblijf (KDV)

0 - 4 jaar
Je kunt bij ons al vanaf jonge leeftijd terecht. Het kinderdagverblijf biedt opvang voor baby’s en peuters van 0 tot 4 jaar. We werken met vaste stamgroepen en alle groepen worden begeleid door vaste pedagogisch medewerkers. Wel zo fijn dat u en uw kind altijd dezelfde gezichten zien.

Peuteropvang (PO)
 

2 - 4 jaar

Ben je al iets groter, dan kun je naar de peuteropvang. De pedagogisch medewerkers bieden de peuters dagelijkse activiteiten aan volgens een vaste dagindeling. Dit biedt het kind houvast en herkenning waardoor het zich veilig kan voelen en bewegen.

Basisschool
 

4 - 12 jaar
Vanaf 4 jaar kun je naar de basisschool. Ben je nieuwsgierig, wil je graag leren en daar plezier aan beleven? Dan zit je goed bij ons. Samen gaan we de wereld om ons heen onderzoeken en ontwikkelen we belangrijke vaardigheden die je nodig hebt in de toekomst.

Buitenschoolse opvang (BSO)

4 - 12 jaar
Is de school uit en ga je nog niet naar huis? Geen probleem. We bieden opvang voor- en na school. In een prikkelende omgeving met uitdagende materialen en een gevarieerd activiteitenaanbod krijg je de ruimte en vrijheid om eigen keuzes te maken.

In ons kindcentrum leren kinderen belangrijke kennis en vaardigheden. Daarnaast krijgen zij ook de ruimte om zichzelf te leren kennen en hun talenten te ontwikkelen. Hierdoor groeien zij ook als persoon en krijgen zij voldoende bagage om uiteindelijk een eigen plek te vinden in de steeds veranderende maatschappij. Wij zijn een kindcentrum waarin iedereen zich welkom voelt en gezien wordt.

Wat wij als doel hebben ...

Nieuws

Vorige
Volgende

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Kennismaken